Nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét".
Tedy správným směrem.

Pro nápady se chodí k nám!

25. 1. 2024

V agentuře máme jasné priority. Těmi jsou kvalitně odvedená práce a spokojení klienti a to dá zabrat, takže nám dlouho nezbýval čas na sebe. Loni jsme si ho ale konečně našli a maximální péči, kterou věnujeme klientům, jsme konečně dopřáli taky sami sobě.

Když potřebujete vykřičet své novinky, najmete si PR agenturu. Pokud je žádoucí výkon, oslovíte onlinovku. Sociální sítě svěříte specialistům. Nejdříve ale musíte mít nápady. A pro ty se chodí k nám!

Pro takové, které nesou náš originální rukopis a vryjí se hluboko do paměti. Ty, které nikdy nezůstanou jen na papíře. Co navrhneme, to i vyrobíme, a vše dotáhneme do úspěšného konce.  

Všechny naše nápady proměňujeme v realizace zejména v našich královských disciplínách: kreativě, eventech, Wallmarketingu a produkci.  

Jsme Arkadia. Tvůrci a realizátoři. Hlavy i ruce. Jeden tým, který umí zabrat, nejen když jde do tuhého.

 

NEJDŘÍV WAKE UP, POTOM MAKE UP

Tak to je náš positioning, který je funkční pro nás i naše klienty. Aby to všechno mělo správný směr, který mimochodem neochvějně ukazuje náš agenturní avatar v podobě šipky mířící vzhůru, museli jsme naše nové já propsat také do vizuální podoby.

Refreshli jsme náš vizuální styl, a to celkem hodně. Co ale rozhodně muselo zůstat, to jsou charakteristická žlutá barva a výrazná typografie. Do tohoto již tak skvělého mixu přidáváme ale nově několik ingrediencí, které podstatně zlepšují chuť. Především novou tyrkysovou barvu, která akcentuje vše podstatné a podtrhuje naše nápady. 

Abyste ale mohli něco podtrhnout, potřebujete tužku. Takže voilà, žlutá tužka. A touto tužkou naše šikovné ruce hravě zhmotní všechny ty nápady, co se nám rodí v hlavách. 

Odteď všude v našich vizuálech najdete ručně psané poznámky, škrtance a čmáranice. Pochopitelně, originální rukopis jim přece živelně vpisují jednotlivé osobnosti z našeho týmu. Žádné strojové písmo nebo handwriting fonty, ale poctivá ruční práce každého člena týmu. Osobní přístup ke každé práci a zakázce.

 

hurá, sláva!

A protože Arkadia slaví v tomto roce třicetileté výročí, tak kdy jindy si takový dárek nadělit než právě nyní. My už tedy svůj dárek máme, teď jste na řadě vy. Naši současní i noví klienti. A to si pište, že dokážeme realizovat všechna vaše přání.

Arkadia - kreativní a pořadatelská agenturaArkadia - tato hlava nosí nápadyArkadia - komu se nelení, tomu se zažlutíArkadia - náš nový maskot. Žlutá tužka!Arkadia - náš stylový patern a refresh agenturního loga

Napište nám